Езиково обучение в Рейвън София

Езиково обучение в Рейвън София

Кои сме ние?

"Рейвън София" е езиков център, чийто основен фокус в преподаването е качеството преди всичко. Предлагаме компютърно-базирано обучение по английски език за ученици, обучение по английски за възрастни, както и индивидуални уроци по български език и български за чужденци.

Центърът отваря врати през 2017 г., като е наследник на школа с дългогодишен опит в преподаването на английски език. Началото е положено през 1996 г. с "Клуб Рейвън" в гр. Севлиево, по-късно са открити филиали и в Габрово, Велико Търново и Варна. В своя над 20-годишен опит "Рейвън" се доказва като школа, която не прави компромиси с качеството. Възпитаниците ѝ се радват на добри постижения, подготвят се отлично за сертификатните изпити по английски език, биват приети в престижни университети и се реализират успешно.

Метод на работа


За да могат обучаемите да постигнат максимални резултати, работим в малки групи (до 6 души) или индивидуално. Това ни помага да концентрираме усилията си в посока нуждите на курсистите, да поддържаме по-близък контакт с тях и да постигаме по-добър контрол и обратна връзка. Атмосферата на работа е приятелска, но в същото време строга и стриктна.


Добрите резултати се постигат само когато човек е мотивиран, последователен и постоянен в това, което прави.


От своите ученици изискваме да бъдат мислещи и активни в процеса на обучение.

Предимствата на нашия център

Качество


Взискателност, отношение към детайлите, без компромиси с качеството.


Малки групи


Работим в групи до 6 души или индивидуално, за да постигнем високи резултати.


Съвременни технологии


Използваме компютри и мултимедия, както и платформа с онлайн уроци.


Ефективност


Фокусираме се върху знанията и успехите на нашите ученици.

Уроци